logoINNER ALCHEMY
×


MIKÄ ON INNER ALCHEMY?

Me olemme ryhmä ammattitaitoisia ihmisiä ja meidän yhteinen tavoitteemme on osaamisellamme auttaa muita. Suurin osa meistä on syntynyt Suomessa, mutta me kaikki näemme itsemme kuitenkin ensisijaisesti maailman kansalaisina. Yrityksemme päämaja sijaitsee Suomen sydämessä, Rautalammilla.

aboutus

Inner Alchemyn tarina sai alkunsa, kun Jouni päätti antaa kaiken ylimääräisen aikansa ja energiansa jakaakseen maailmalle oppimansa tiedon ihmisestä kokonaisuutena; keho, mieli, tunteet ja henki. Aivan kuin universumi olisi halunnut yrityksen olevan menestys, Jouni tapasi meidät; joukon omalla alallaan lahjakkaita ihmisiä. Me kaikki jaamme Jounin kanssa saman vision auttaa ihmiskuntaa asiantuntemuksellamme ja osaamisellamme, jotta se voisi löytää uudelleen rakkauden itseään ja elämää kohtaan.

Unelmamme on yhdistää kaikki valonsoturit työskentelemään yhdessä hyvän puolesta. Nyt on aika palauttaa mieleen esi-isiemme opit ja tuoda takaisin perinteinen heimokulttuuri joka tarjoaa ihmisten välille sellaisen jakamiseen perustuvan yhteyden sekä turvan mikä meiltä tällä hetkellä puuttuu länsimaista. Ihminen on laumaeläin joka ei kukoista yksinään.